نگهداری ظروف مسی

برای نگهداری ظروف مسی رعایت نکات زیر ضروری می باشد.

  • ظروف مسی را در جای خشک نگهداری نمایید. (جلوگیری از سیاه شدن ظروف مسی)
  • هرگز برای تمیز کردن ظروف مسی از اسکاچ و یا سیم ظرفشویی استفاده نکنید. زیرا مس فلزی نرم میباشد که زود خراش بر میدارد.
  • سیاه شدن مس به علت ایجاد لایه اکسید روی آن می باشد (علت زود سیاه شدن ظرف مسی) که امری طبیعی و غیر قابل اجتناب می باشد. ظرف مسی بعد از مدتی کارکردن و در معرض هوا و رطوبت بودن به علت میل ترکیبی زیاد با اکسیژن هوا ترکیب می شود و لایه ای سیاه رنگ روی سطح ظرف مسی تشکیل می شود.
  • هرگز برای تمیز کردن ظروف مسی سفید ( ظرف مسی که توسط لایه ای از قلع پوشش داده شده است) از اسکاچ و یا سیم ظرفشویی استفاده نکنید. زیرا این مواد باعث از بین رفتن قلع روی مس می شود.
  • برای بالا بردن عمر ظروف مسی کرمان حتما بعد از استفاده ظروف مسی را بشویید. باقی مانده چربی و مواد غذایی باعث سیاهی و خورده شدن ظروف مسی می شود.
  • برای شستشوی روزانه ظرف مس کرمان می توانید از یک ابر نرم و مایع ظرف شویی استفاده نمایید.
  • برای پاک کردن ظروف مسی که مدتی از آنها استفاده نموده اید، می توانید از رب گوجه فرنگی و یا سس گوجه فرنگی استفاده نمایید.
  • برای براق نمودن ظروف مسی که مدت زیادی از آنها استفاده نموده اید، می توانید از براق کننده فلزات جلاسنج استفاده نمایید. (برق انداختن ظروف مسی)